Australien

 
Nu var det nagra dagar sedan sist. Vi kan borja beratta lite om Perth.
 
Forsta intrycket vi fick av Perth var inte riktigt det basta.Vi bodde pa ett hostel med mycket party och vi var nog det enda paret pa hela hostlet. Efter forsta natten med lite somn sa gick vi dagen efter och kollade runt vad som fanns, slutsatsen vi fick av de var att alla hostel var i princip likadana. Darfor bestamde vi oss for att ta oss till Darwin so fort som mojligt. Men i och med att vi hade natter kvar pa varat hostel var vi tvungna att vara dar i tre dagar innan vi kunde flyga till Darwin. De roligaste vi gjorde i Perth var att ga pa zoo, och det var valdigt mysigt och roligt att se alla djur. Pa zoo:t fanns i princip alla djur, och det som var so haftigt var att man kunde komma sa nara dom. Men det heftigaste var nar vi kom till tigern. Vi tajmade valdigt bra, da han inte hade fatt mat pa ett tag och var valdigt hungrig. Da han sag oss borjade han ryta, ga fram och tillbaka och dunkade huvudet i glaset for att forsoka fa tag pa oss. De andra dagarna lag vi i en mysig park och laste och bara tog det lugnt.
 
Flygresan till Darwin tog 3 timmar och 40 minuter. Man forstar inte riktigt hur stort Australien verkligen ar forran man ska ta sig igenom landet.
 
Varat hostel har i Darwin ar betydligt lugnare och mer i varan smak. Vi har ett eget rum med badrum med dusch i, en kyl med inbyggd frys. Dom dagarna som har varit har vi handlat lite mat som vi sedan har lagat har pa varat hostel. Det ar inte riktigt vad man ar van vid hemma men vi maste anda saga att det ar ratt mysigt anda.
Har i Darwin ar det valdigt varmt, det har varit 40+ varje dag an sa lange.
 
Vi kommer spendera jul och nyar har i Darwin. Vi vet inte riktigt hur vi kommer att fira nagot av detta men det blir i alla fall nagot annorlunda an de vi ar vana vid.
 
Vi ber om ursakt for att vi inte har uppdaterat pa nagra dagar men vi har inte haft tillgang till internet. Hoppas ni inte slutar folja oss, vi ska bli battre med uppdateringarna!:)
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Roligt att ni skrivit igen. Det var en häftig bild på tigern ni tagit! Erica jag hoppas vi kan ringas på julafton, känns konstigt att inte du ska vara med!
Ha det underbart:)

2012-12-21 @ 11:38:52
Postat av: Tessie

Vilka fina bilder ni tagit :)
Skönt att höra ifrån er igen. 40+ låter väldigt bra om man
Jämför med oss här hemma :-/
Håller med Sara, vi måste pratas vid på julafton.

Massa kranar till er <3

2012-12-21 @ 22:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!