Hard work work!

Vi kan ju börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering, men vi har varit upptagna med jobb plus att vi inte har något bra internet..

Men det har hänt en del sedan förra inlägget. Vi har träffat ett franskt par på campingen som var hur gulliga som helst. Men det som var lite tråkigt var att vi inte hann spendera så mycket tid tillsammans då dom skulle vidare upp mot Cairns. Men vi kanske ses en sväng när vi ska dit:)

Men när de franska paret åkte kom det ett grabbgäng från Canada som var några jäklar på att dricka alkohol, men dom var riktigt sköna!

Vi valde att lämna campingen över helgen för att få sova i en riktig säng. Det är rätt jobbigt att sova i bilen då det är sjukt varmt och mycket mygg.. Och att man ska upp 05.30 VARJE dag gör inte saken bättre!

Vi har nu jobbat 10 dagar i rad, 9 timmar varje dag i 45 graders värme konstant i solen. Det tar rätt hårt på krafterna. Tyckte man att det var jobbigt att jobba hemma i Sverige kan vi ju säga att det är ingenting i jämförelse med detta. Detta är rent slavarbete, men det som gör värt är att jobba är att vi får bra betalt och även våra nya vänner från Taiwan. Dom gör dagarna mycket roligare och får tiden att gå:)

Vi brukar åka med Yellow, Light och Angela till Hungry Jack's och sno åt oss lite av free refill cola varje dag efter hårt arbete!:)

Imorgon väntar ytterligare en dag med hårt arbete och en sur chef.. Men vi håller alla tummar på att det ska bli oväder så vi kan få en ledig dag, det kommer vi aldrig få annars.

Här har ni en kort liten uppdatering på hur vi har det just nu.

Hoppas ni alla mår bra och att ni slipper slita lika hårt som vi här, haha :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!