Bilder!


TATTOOS!

Idag lagade jag och Alexander middag, Anton som fortfarande inte mar bra fick sta over. Hur som helst lagade vi friterad kyckling och rakor. Allting blev verkligen hur gott som helst, men nackdelen med denna matratt ar att hela huset nu luktar illa efter denna matlagning.. Men Phil och Annette sager att det var det vart det, och sjalvklart hade vi fragat innan om det var okej vilket det ocksa var! Nu ar vi alltsa hur matta som helst och ska snart aka ivag for att fixa tattoo. Jag ska skriva Hope och Faith pa varsin handled och sedan ska jag gora en fjader bakom orat. Haller tummarna pa att det blir bra, men det tror jag att det kommer. Joshua ar ju bra pa de han gor sa det kanns riktigt skont faktiskt, kanner mig riktigt taggad, haha! Annars har inte sa mycket hant idag. Eller i och forsig var vi i vag och kollade pa nagon bilutstallning som var har i staden. Den haller tydligen pa hela helgen, det ar lite rockabilly stuk over den sa det var ratt roligt att se. Tjejerna var kladda i klanningar och fixad frisyr, ja sa som rockabillys ser ut, och killarna var lika sa. Imorgon ska vi hem till Annettes mamma och ata frukost, en tradition dom har har, valdigt trevligt faktiskt. Efter det ska vi aka och kolla nar Lachlan spelar rugby, det ar Phil och Annettes barnbarn. Han blev jatteglad nar han fick reda pa att vi alla skulle med och kolla pa hans match:) Aja, nu blir det lite FIFA innan det ar dags att aka ivag! Hoppas alla ni dar hemma mar bra och inte fryser allt for mycket. Vi haller tummarna att varen snart ar pa vag till er:)
Har ar tatueringen jag ska gora bakom orat, hihi:)

Fit for bike

Har i Newcastle ar det cykelturer som galler pa tisdagar och torsdagar, Man maste ju sjalvklart inte folja med men vi alla tycker det ar kul sa vi gor det. Sa i tisdags var vi ute och cyklade, Anton madde dock inte sa bra sa han stannade hemma. Jag maste saga att det var en riktigt jobbig runda.. Vi cyklade ungefar 30 km, sa 3 mil och dom forsta 15 km var off road, och enligt Phil kan man dubbla dessa km med 2 nar man kor i skogen. Sa ni kanske forstar att jag var helt slut, haha. Alexander kande sig dock inte sarskilt trott forran han klev av cykeln:) Men det kanns otroligt skont att rora pa sig, det var ett bra tag sen man gjorde de innan vi kom hit, hehe! Efter cykelturen tog vi det mest lugnt under dagen. Men runt fem tiden var vi hembjudna pa middag hos Annettes bror, Martin. Det var bara jag, Alexander och Anton som blev bjudna, sedan var det hans barn och deras respektive. Det vart en riktigt bra kvall med mycket god mat. Han bor i ett riktigt haftigt hus med en enormt stor tomt. Han har till och med en ganska stor damm dar pa tomten. Vi kommer lagga in massa bilder sa ni kan se senare! I onsdags var Jag, Alexander,Phil och Annette hemma hos Martin igen, men denna gang var vi i hans gym som han har i garaget. Jag kan ju saga att jag har en enorm traningsvark efter det passet, haha. Bade jag och Alexander kanner av den ratt bra faktiskt! Men vi bada gillar det for da marker man ju att man har gjort nagot i alla fall:D Igar hjalpte vi Joshua, deras son att mala om hans gamla tatuerings shop. Det var en del som skulle malas men det blev ett bra resultat nar vi vart klara. Som tack for hjalpen far vi gora gratis tatueringar, vilket jag ska gora, haha:) Pa torsdagar brukar vi vanligtvis ta varan cykeltur pa eftermiddagarna for att sedan avsluta pa pubben, men denna torsdag blev det dock ingen cykeltur. Annettes syster Sherrol och hennes man Steve var namligen over pa middag. Det vart en riktgigt trevlig kvall med mycket skratt och god mat. Jag maste saga att det var skont att skippa cykelturen, hihi:) Idag gick jag upp lite tidigare an grabbarna, det var namligen sa att jag skulle fa folja med Steve pa en motorcykeltur. Han har en riktigt snygg motorcykel och det var riktigt kul att aka med. I och med att jag alskar fart sa var detta verkligen nagot jag gillade. Det var min forsta gang pa en motorcykel, men troligtvis inte sista, haha!

Newcastle

i mandags kom vi till Newcastle och har kanner vi oss redan som hemma. Vi bor och ater gratis hos Phil och Annette som ar hur gulliga och trevliga som helst.
For er som inte vet hur vi kanner dom sa kommer en liten forklaring har. det ar namligen sa att Alexander har en kompis som heter David, och det ar hans syster som ar tillsamans med deras son Simon. Alexander traffade Phil och Annette for forsta gangen nar David fyllde 20. dom pratade en del om Australien och da blev vi inbjuda att komma och bo hos dom ett tag.

Nu nar vi ar har vill dom garna visa oss runt vilket vi tycker ar jattekul. Igar tog Phil med oss pa en cykeltur tillsammans med hans grabbgang. Det var ingen vanlig cykeltur utan det var en tur i skogen. Vi var riktigt slut i kropparna efter den 25 km langa turen off track. Trots det att vi har ont i rumpa och ben sa var det en riktigt rolig tur vi tog och vi uppskattar verkligen att han vill ha oss med. Nar man inte har motionerat pa over tre manader sa ar det skont att fa rora pa sig.

Idag gick grabbarna upp tidigt for att kolla pa champions league, barcelona vs milan. Efter det tog dom med oss till Nelson bay dar vi forst gick upp till toppen av ett berg som anvandes i andra varldskriget av amerikanerna till att forvara vapen och anvanda radar for att upptacka fiendefartyg.
Darefter gick vi till en vik som lag precis bredvid och snorklade. Det var riktigt stora fiskar som simmade omkring oss. Men det var inte forran vi kom upp ur vattnet som vi lyckades se dom vilda delfinerna, endast 10 m ifran oss vid kanten.

Det finns mycket att se i Newcastle, sa efter detta akte vi till ett sista stalle, Birubi beach. En otrolig haftig och lang strand dar det var som oken bakom. Dom hade till och med tillgang till att rida pa kameler.

I och med att vi har sa mycket att se har i Newcastle sa har vi en hel vecka planerad framfor oss med saker att se och gora.

Vi maste verkligen saga att vi trivs bra har och vi kanner oss verkligen som hemma. Vi har blivit mottagna med oppna famnar. Vi har blivit bjudna pa riktigt god mat varje dag, frukost, lunch och middag. Vi vet inte riktigt hur vi ska kunna betala tillbaka for allt detta, men vi kommer hitta pa nagonting, den saken ar saker!

Men nu maste vi ga och sova da vi ska upp tidigt for en fullspackad dag som innehaller gym, bad pa strand, ytterligare en cykeltur och sedan avslutar vi detta med en redig pubbrunda har pa deras lokalpubb som ags av Phil och Annettes kompis.

Lyckad helg!

Nu har vi redan varit här i Sydney över en helg och imorgon är det dags att röra sig vidare.

Under dessa dagar har vi träffat Cecilia och hennes kompis Hanna. Igår var vi på vårat motell och körde lite drickspel, så det blev en del drickandes och rolig kväll.

I och med att vi bor en bit från city så sov dom över. Så vi delade upp oss i två sängar:)

Idag sov vi ut och gjorde inte särskilt mycket på dagen, tog det mest lugnt. Men senare mot kvällen rörde vi oss till shelly beach och träffade deras kompisar som bor här i Australien. Vi spelade lite strandfotboll, badade och efter det grillade vi.

Man märker att man inte rört på sig särskilt mycket då det var sjukt jobbigt att spela fotboll på stranden. Man fick till och med blodsmak i munnen, haha. Men det var hur som helst riktigt roligt!

Det vart en riktigt lyckad kväll med trevligt sällskap. Det är så kul att träffa nytt folk här. Det skiljer sig en del från hemma då alla är så mycket trevligare och delar med sig av de dom har, sharing is caring brukar dom säga! Även fast man träffats i 10 minuter är man bundisar, och detta gillar vi:)

Dom bjöd oss alla på mat, grillad kängurukorv, grillspett och någon typ av kycklingschnitzel.

Det var kul att testa på kängurukorven men vi kan inte påstå att det var det godaste vi ätit. Kändes lite speciellt att äta känguru, men vi tror att en kängurustek är godare än korven.

Imorgon ska vi som sagt till Newcastle och har även bestämt att möta upp Cissi och Hanna om ca en vecka på vår nästa destination, Byron bay!:)

Nu ska vi sova efter en väldigt härlig dag. Hoppas ni alla har det i alla fall har det nästan lika bra som oss här, hihi! Vi håller tummarna att ni snart får vår!:)


100 dagar hemifrån!

I onsdags var vi på moonlight cinema och vi måste säga att det var så otroligt häftigt och väldigt mysigt. Man önskar att man skulle kunna ha något sådant hemma, riktigt bra gjort var det.

Man hade med sig filtar och lite snacks till bion vilket gjorde det extra mysigt.
När solen gick ner och filmen startade började även fladdermössen att flyga över oss. Det var rätt många av dom också, riktigt häftigt! Det går inte riktigt att förklara känslan man hade när man var där men det var magiskt:)

Igår åkte vi från Melbourne och kom fram till Sydney idag. Vi har spenderat en hel del timmar i bilen och är alla väldigt sega.

När vi kom fram till Sydney åt vi lite lunch, grabbarna klippte sig och sen letade vi boende som blev mycket svårare än vad vi trodde. Det var nämligen fullbokat i stort sätt överallt.. Men till slut hittade vi ett motell som hade ett rum kvar, så det fick det bli.

Vi tänkte stanna här i Sydney över helgen, därefter beger vi oss mot Newcastle. När vi har varit i Newcastle i någon/några dagar fortsätter vi mot vårat mål Queensland!

Nu har vi varit borta i exakt 100 dagar, men det blir inget firande på de utan istället en skön avslutning av kvällen med en förhoppningsvis bra film och sedan en god natts sömn!:)


Nu beger vi oss ut på vägarna igen!

Vi blir bara sämre och sämre på att uppdatera bloggen.. Men det är svårt när vi inte har något bra internet! Men vi uppdaterar när vi får möjlighet, som vi har nu:)

Senast skulle vi dra in på ett motell över helgen, kan ju säga att det blev längre än så. Vi åkte inte tillbaka till campingen.. Det kostade 35 dollar per person att bo på motellet, samma pris som hostel. Så vi valde alltså att stanna kvar där.

Men nu har vi lämnat shepparton och vårt slitsamma jobb. Nu är vårat mål Queensland. Men självklart kommer vi göra en del stopp på vägen.

Just nu är vi i Melbourne och kommer vara här till på torsdag. Så imorgon ska vi ligga på stranden hela dagen och gå på moonlight cinema på kvällen. Vi har hört att det ska vara riktigt häftigt så vi är ju tvungna att testa. Det är Gangster squad som visas och det är en film vi velat se så det passar ju perfekt!

Annars har inte så mycket hänt sedan sist. Vi hade iofs haft några lediga dagar innan vi lämnade shepparton. På dom dagarna blev det faktiskt en hel del shopping, en del öl och umgåtts med våra vänner från Taiwan, men annars ingenting speciellt.

Det känns riktigt skönt och roligt att komma ut på vägarna igen. Nu kommer det bli sovandes i bilen igen och kanske får vi sällskap av kängurus och andra häftiga djur på vägen!:)

Som ni kanske förstår har vi det riktigt bra och lever livet! Hoppas ni också har det bra där hemma:)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!