100 dagar hemifrån!

I onsdags var vi på moonlight cinema och vi måste säga att det var så otroligt häftigt och väldigt mysigt. Man önskar att man skulle kunna ha något sådant hemma, riktigt bra gjort var det.

Man hade med sig filtar och lite snacks till bion vilket gjorde det extra mysigt.
När solen gick ner och filmen startade började även fladdermössen att flyga över oss. Det var rätt många av dom också, riktigt häftigt! Det går inte riktigt att förklara känslan man hade när man var där men det var magiskt:)

Igår åkte vi från Melbourne och kom fram till Sydney idag. Vi har spenderat en hel del timmar i bilen och är alla väldigt sega.

När vi kom fram till Sydney åt vi lite lunch, grabbarna klippte sig och sen letade vi boende som blev mycket svårare än vad vi trodde. Det var nämligen fullbokat i stort sätt överallt.. Men till slut hittade vi ett motell som hade ett rum kvar, så det fick det bli.

Vi tänkte stanna här i Sydney över helgen, därefter beger vi oss mot Newcastle. När vi har varit i Newcastle i någon/några dagar fortsätter vi mot vårat mål Queensland!

Nu har vi varit borta i exakt 100 dagar, men det blir inget firande på de utan istället en skön avslutning av kvällen med en förhoppningsvis bra film och sedan en god natts sömn!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!