Nu beger vi oss ut på vägarna igen!

Vi blir bara sämre och sämre på att uppdatera bloggen.. Men det är svårt när vi inte har något bra internet! Men vi uppdaterar när vi får möjlighet, som vi har nu:)

Senast skulle vi dra in på ett motell över helgen, kan ju säga att det blev längre än så. Vi åkte inte tillbaka till campingen.. Det kostade 35 dollar per person att bo på motellet, samma pris som hostel. Så vi valde alltså att stanna kvar där.

Men nu har vi lämnat shepparton och vårt slitsamma jobb. Nu är vårat mål Queensland. Men självklart kommer vi göra en del stopp på vägen.

Just nu är vi i Melbourne och kommer vara här till på torsdag. Så imorgon ska vi ligga på stranden hela dagen och gå på moonlight cinema på kvällen. Vi har hört att det ska vara riktigt häftigt så vi är ju tvungna att testa. Det är Gangster squad som visas och det är en film vi velat se så det passar ju perfekt!

Annars har inte så mycket hänt sedan sist. Vi hade iofs haft några lediga dagar innan vi lämnade shepparton. På dom dagarna blev det faktiskt en hel del shopping, en del öl och umgåtts med våra vänner från Taiwan, men annars ingenting speciellt.

Det känns riktigt skönt och roligt att komma ut på vägarna igen. Nu kommer det bli sovandes i bilen igen och kanske får vi sällskap av kängurus och andra häftiga djur på vägen!:)

Som ni kanske förstår har vi det riktigt bra och lever livet! Hoppas ni också har det bra där hemma:)


Kommentarer
Postat av: Gabbe

Kul att höra att ni rör på er igen. Hoppas ni hittar några riktigt feta ställen.
Peace

2013-03-06 @ 16:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!