Lyckad helg!

Nu har vi redan varit här i Sydney över en helg och imorgon är det dags att röra sig vidare.

Under dessa dagar har vi träffat Cecilia och hennes kompis Hanna. Igår var vi på vårat motell och körde lite drickspel, så det blev en del drickandes och rolig kväll.

I och med att vi bor en bit från city så sov dom över. Så vi delade upp oss i två sängar:)

Idag sov vi ut och gjorde inte särskilt mycket på dagen, tog det mest lugnt. Men senare mot kvällen rörde vi oss till shelly beach och träffade deras kompisar som bor här i Australien. Vi spelade lite strandfotboll, badade och efter det grillade vi.

Man märker att man inte rört på sig särskilt mycket då det var sjukt jobbigt att spela fotboll på stranden. Man fick till och med blodsmak i munnen, haha. Men det var hur som helst riktigt roligt!

Det vart en riktigt lyckad kväll med trevligt sällskap. Det är så kul att träffa nytt folk här. Det skiljer sig en del från hemma då alla är så mycket trevligare och delar med sig av de dom har, sharing is caring brukar dom säga! Även fast man träffats i 10 minuter är man bundisar, och detta gillar vi:)

Dom bjöd oss alla på mat, grillad kängurukorv, grillspett och någon typ av kycklingschnitzel.

Det var kul att testa på kängurukorven men vi kan inte påstå att det var det godaste vi ätit. Kändes lite speciellt att äta känguru, men vi tror att en kängurustek är godare än korven.

Imorgon ska vi som sagt till Newcastle och har även bestämt att möta upp Cissi och Hanna om ca en vecka på vår nästa destination, Byron bay!:)

Nu ska vi sova efter en väldigt härlig dag. Hoppas ni alla har det i alla fall har det nästan lika bra som oss här, hihi! Vi håller tummarna att ni snart får vår!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!