Ice tea without ice!

Nu är det snart en vecka sedan vi lämnade kalla Sverige, och här i Filippinerna finns det inte mycket att klaga på. Eller ska man hitta någon nackdel är det väl de att magen inte riktigt är i trim.. Men shit happens som man brukar säga, haha!:)

Dagarna här går väldigt fort, men som tur är behöver vi inte känna någon stress som man annars hade gjort på en vanlig semester.

På kvällarna spelas det mycket livemusik som är väldigt mysigt att lyssna på. Igår var det en kille som sjöng utanför vårat hotell som vi förövrigt åt på för första gången, och han var otroligt bra. - nästan så man vill ta med honom hem sa Erica, men då förstås till Sverige för att skicka honom till ett program som X-factor.

Idag blev det inte en särskilt lång dag på stranden då det var rätt molnigt.

Till middagen idag åt vi fish and chips samt chicken sezuhan, och drickan bestod av en ice tea without ice, och en sanmiguel. Som tur var fick vi in en iste utan is och inte vanligt te som vi skämtade om att dom skulle missuppfatta det som.

Vi hörde att en tyfon är/var påväg till Filippinerna men än så länge har vi inte märkt av något, vilket vi även hoppas förblir så. Så i det hela mår vi alltså bra, vilket vi även hoppas att ni gör!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!