japaner..

Nu är det så att vi har börjat irritera oss på alla dessa japaner här nere..
Dem går så otroligt sakta på vägen och breder ut sig så att man inte kan gå förbi, tant agda på 140 sommrar skulle krypa snabbare.. Går även runt med paraply samt munkavel..men det vi stör oss mest på är detta med henna tatuering. Det är inte coolt..

Okej om man är liten och gör en henna eller om man gör en henna för att testa och se hur den riktiga skulle se ut. Men när man gör en på hela kroppen och sedan går runt och spänner sig för att visa upp den, typ som att det gjorde skit ont..det är bara töntigt. Ett annat exempel är en kille som precis gjort en henna på vaden för att sedan gå runt och halta som om smärtan var enorm.

Vi drar absolut inte alla äver en kant, inte heller vill vi verka rasistiska så no offence men det har blivit lite mycket på den senaste tiden.

Bortsett från det så har vi ätit mongoliskt för tredje gången, igår åt vi ribs buffe, man fick då dricka öl och äta ribs så mycket man orkade.

Annars har dagarna flytit på som vanligt. Vi har båda fått konstiga bett som vi inte har någon aning om vad det är. Men det verkar inte vara fiskarna.. Svullnar upp och kliar som att bli bränd av en brännäsla, möjligtvis en mindre manet kanske. Men hur som helst no harm done.

Nu ska vi röra oss tillbaka till hotellet och slagga så vi vaknar pigga och glada imorgon. Känns lite konstigt att det är dag hos er och kväll hos oss. Men det är så det e, vi är i framtiden;)

Kommentarer
Postat av: Polacken

Det är säkert Alex som har skaffat en henna tatuering och går runt och ska va lång om det. Kolla runt i lägenheten efter spindlar, för jag blev biten av en spindel förut och då svullna det upp och klia som fan.

2012-12-08 @ 22:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!