Sista dagen på Boracay, imorgon börjar äventyret!

Igår hände inte särskilt mycket för oss på dagen, men på kvällen gick vi och åt på ett lite roligt ställe, the hobbits. Det som var lite speciellt på detta ställe var att det bara jobbade kortväxta personer där. Det var rolig upplevelse att ha ätit där men inget man behöver göra om, haha!

Idag är sista dagen/kvällen på paradisön Boracay. Dagen började inte riktigt på topp då vi vaknade av att det spöregnade ute, och som vi tidigare har berättat öppnar sig verkligen himlen här. Så när vi öppnade dörren för att gå och äta frukost var det översvämning, minst 5 cm vatten på vägen utanför vårat rum! Vi blev väldigt blöta när vi skulle ta oss den korta biten till frukosten.

För att spendera dagen på bästa sätt började vi med en helkroppsmassage på en timme. Priserna på massage skiljer sig en hel del från hemma. Här kostade massagen ungefär 100kr för oss båda.

Efter massagen gick vi och spelade lite biljard innan vi gick hem och började packa det mesta till de att vi åker imorgon.

Just nu sitter vi på Nigi Nigi och har ätit ribbsbuffé och druckit en massa öl. Vi ska snart röra oss mot reggaebaren och göra en repris på gårdagen, drinkar, öl och vattenpipa, samt lyssna på skön reggaemusik!

Men imorgon blir det upp tidigt då vi har ett plan att passa. Vi håller tummarna på att det blir fint väder då planen annars blir inställda då vi flyger med propellerplan till Manila.

Vi förstår om det inte har varit så jätteroligt att läsa om hur bra vi har haft det under tiden på boracay, men imorgon börjar det riktiga äventyret för oss och troligtvis kommer det bli mer intressanta saker att läsa om!:)

 


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej på er!
Jag tycker det är jätteroligt att läsa er blogg trots att ni skriver om hur bra ni har det;) Det värmer en hel del när man står ute och väntar på bussen i -10 eller vad det är just nu. Det låter helt underbart att vara på Boracay, vill oxå åka dit. Ser fram emot att läsa om era fortsatta äventyr.
Många kalla kramar
Sara

2012-12-14 @ 21:12:13
Postat av: Eva

Håller med Sara. Så roligt att få läsa och se era bilder. Kul att Reggiebaren finns kvar men har min basist slutat? Idag har vi bakar julgodis i vintervädret :-)

Svar: haha nej din basist han e kvar han!
backpackingaussie.blogg.se

2012-12-16 @ 17:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!