Tyfon..

Idag har vi inte haft särskilt bra väder.. Det har regnat och blåst. Vid frukosten öppnade sig verkligen himlen och det var som om dom satte på en kran där uppifrån, helt crazzzy, haha:)

Anledningen till det dåliga vädret är pga tyfonen som har slagit till här, men som tur klarade sig våran ö precis undan! Har hört att en hel del har mist livet och ännu fler som blivit hemlösa runt om i landet.. Så länge vi slipper undan denna hemska tyfon skadar inte lite regn och blåst oss!

Som ni kanske förstår har det inte blivit något solande och badande för våran del idag. Istället har vi roat oss med andra saker. Efter frukosten gick vi och spelade lite biljard. Alexander vann alla gånger utan en, då han satte den svarta kulan, haha! Efter de gick vi och åt lunch på donken, kan inte påstå att det riktigt smakar som hemma, men det var ändå gott:)

Just nu sitter vi och dricker lite öl på en pub. Priserna här är verkligen inte som hemma, en öl här kostar inte ens 10 kr.

Vi ska snart röra oss härifrån för att äta middag. Vi har inte riktigt bestämt oss vad eller vart vi ska äta, men förhoppningsvis blir det något gott!:)

Nu håller vi tummarna på bättre väder till morgondagen, men egentligen ska vi väl inte klaga då vi har hört att ni har -16 grader och vi +27 (kvällstid)!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!