Hur ska vi klara oss på 50 kr i 3 dagar??

Det har inte varit strålande sol varken igår eller idag, så vi har bara legat en liten stund på stranden. Men som tur är har dom biljard, och det har vi ägnat oss åt, ni kan ju gissa vem som vann, mr bäst på allting.. Haha! Men trots att jag är en väldigt dålig förlorare så var det kul iaf.

Idag har vi även desperat letat efter en bankomat då vi endast hade 280 peso kvar vilket motsvarar 50 kr ungefär. Efter att dom 5 närmsta bankomaterna var avstängda började vi försöka klura ut hur vi skulle leva på dessa 50 kr. Men som tur var hittade vi en fungerande och undangömd bankomat som vi lyckades få ut pengar ifrån. Detta efter ungefär 30-40 minuters extra promenad!

Enligt väderprognosen ska det bli lite halvtaskigt väder fram till lördag. Vi håller såklart tummarna på att det inte stämmer utan blir bra väder resten av dagarna här. Men skulle det vara så att det är regnigt imorgon så har vi planerat att ta oss en timmes helkroppsmassage.

Med lite mer pengar i fickan ska vi nu röra oss för att äta en god middag. Hoppas allt är bra med er hemma och att ni inte saknar oss allt för mycket!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!