Cairns!

Idag checkade vi ut från vårt hostel i bondi och blev upphämtade av Anton strax efter 10 tiden. Vi åkte hem till Katarina (som Anton bor hos) och började söka efter cardealers som skulle kunna tänka sig att köpa vår bil. Vi bokade även flyg till oss från Sydney till Cairns. Vi kände att vi hade gjort av med tok för mycket pengar på boende/ingenting.

Angående bilen hittade vi en cardealer som vi åkte till. Han tog en liten titt på bilen men sa att han kunde köpa den för 200 dollar för att sedan skrota den. Vi kontrade med att vi hade fått bud på 1000 dollar vilket han bara skrattade åt trots att man såg att han ville ha vår bil och att han inte alls tänkte skrota den.

Vi bestämde oss för att åka därifrån utan att ta hans bud och med nedvevade rutor kunde vi höra hur hans kollega sa att 1000 dollar var en bra deal. Hur som helst struntade han i sin kollegas ord så vi åkte vidare till flygplatsen.

Väl på flygplatsen sa vi farväl och på återseende av Anton som blir kvar i Sydney några dagar för att sälja bilen och sedan åka tillbaka till Sverige.

Det har varit kul att spendera dessa tre månader ihop med Anton och vi är glada att vi har lärt känna varandra, en vän för livet hoppas vi.

Flygresan tog tre timmar vilket är en stor skillnad från bussen som hade tagit oss 47 timmar och som även hade kostat oss mer än dubbelt så mycket.

Vi har fått ett väldigt bra intryck av Cairns än så länge. Vi bor på ett hostel som heter dreamtime travellers och är ett lugnare hostel. Så här långt verkar vårt hostel väldigt bra och vi har blivit oerhört bra bemötta.

Det är även så att Cecilia och Hanna är här i cairns och bor 10 minuter ifrån oss så vi passade på att träffas. Dom åker hem på torsdag så vi lär ses mer innan dess.

Imorgon är det Valborg som ni alla känner till och här i cairns är det ett gäng svenskar som har dragit ihop ett valborgsfirande för alla svenskar. Så imorgon ser det ut att bli valborgsfirande även fast vi tycker att det är överskattat.

Vi hoppas att ni där hemma får en trevlig Valborg (även fast det är en ursäkt till att dricka sig redlös), haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!