Jobbsökande backpackers!

Vi har hittat ett motell som vi verkligen känner oss hemma på här i Bundaberg. I och med att alla hostel är fullbokade så kan vi inte bo på något annat.

De människorna som äger motellet som vi bor på är hur trevliga som helst och vill verkligen deras gäster de bästa. De försöker till och med hjälpa oss att hitta jobb. Dom berättade om oss för några andra backpackers och nu försöker även dom hjälpa oss. Så vi håller tummarna på att vi snart lyckas få tag på något.

Förutom jobbsökande gör vi inte så mycket om dagarna. Vi ligger ute och solar och bara njuter av solen som äntligen kommit fram igen efter några veckor bakom moln. Vi ska nämligen på reda på om vi kan få jobb i helgen enligt ena killen här på vårat motell, så vi inväntar svar. Han som vi har pratat med verkar ha lite kontakter och det är som han sa, allt handlar om kontakter, och det är verkligen så!

Ni får hålla tummarna för oss där hemma och vi hoppas att ni alla mår bra och att solen och värmen har kommit eller är på väg till er!


Kommentarer
Postat av: Eva

Jsg håller alla mina tummar. Hoppas ni har turen med er. Kramar i massor

2013-04-22 @ 20:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!