Påsk!

Nu var det några dagar sedan vi skrev, igen.. Men men, det blir lite så när man inte alltid har tillgång till internet!

Vi har i alla fall lämnat Newcastle, och de gjorde vi för ca 1 vecka sedan. Vi åkte från Newcastle till surfers paradise där vi mötte upp våra vänner, Cecilia och Hanna.

Vi kom till surfers i onsdags och väl där gjorde vi inte särskilt mycket första dagen i och med att vi kom dit på kvällen. Vi alla var trötta efter den ca 12 timmars bilresa, speciellt Anton som körde hela vägen. Men vi gick i alla fall ner till stranden efter de att vi köpt några öl och bara tog det lugnt.

I torsdags var vi på stranden hela dagen. Det var länge sedan man fick bada och sola känns det som så det var riktigt skönt.

På kvällen gick vi ut tillsammans med vårat hostel som vi bodde på. Men vi tyckte inte det var särskilt kul och man fick ingen som helst hjälp i baren så vi gick till en pub istället där vi hade så mycket roligare.

På fredagen gjorde vi absolut ingenting, låg inne på rummet och bara kollade på film. Inte den mest händelserika dagen alltså men den var riktigt skön:)

I lördags åkte vi till Ikea och köpte lite svensk påskmat, så som köttbullar, sill, knäckebröd, paj och lite annat smått och gott som hör till. När vi var klara på Ikea gick jag, Cecilia och Hanna och shoppade lite. Jag kom tillbaka med en klänning som var jättebillig, men nu ska jag inte shoppa något mer om det inte är så att jag verkligen behöver det!

På kvällen lagade vi alltså lite påskmat som ni kanske förstod. Allting var verkligen supergott, eller ett undantag för sillen, haha. Men det var väldigt mysigt med middagen och allt fixande.

Jag brukar alltid leta påskägg på påsken men trodde att jag skulle bli tvungen att hoppa de i år, men icke sa Nicke. Min syster, Sara hade nämligen köpt ett påskägg till mig och gömt det hemma hos mamma och pappa. Så när jag pratade med dom på Skype fick jag leta via de, superkul, hihi:)

Men i alla fall, efter middagen gick vi tillbaka till rummet och hetsdrack goon, vi hade nämligen bara ca 40 minuter på oss innan bussen skulle gå från vårat hostel. Vi bestämde oss nämligen i sista sekund för att vi skulle köpa en biljett som inkluderade fritt inträde och en gratis drink/öl på tre ställen.

Med ont i magen på grund av hetsdrickandet kände vi alla i alla fall av alkoholen, vissa mer än andra.

Kvällen började på ett ställe som vi alla hade riktigt kul på, minns inte vad stället hette. Men det var i alla fall en bra början på kvällen. När vi hade varit där i ca en timme var det dags för nästa ställe, beergarden.

Glada som vi var rörde vi oss dit, ställde oss i kön och väntade på att få komma in. Väl framme i kön så vägrar vakten att släppa in Hanna, han ansåg att hon var för full.. Men det kändes väldigt töntigt i och med att det fanns andra som var betydligt mycket fullare. Men hon kom verkligen inte in. Cissi och Hanna böt kläder och försökte tre gånger, men icke.

Vi gick in i omgångar och tog våra gratisdrinkar och gick på toa, sedan satt vi ute och väntade tills det var dags för sista stället, sin city.

Jag kan inte påstå att det var ett särskilt roligt ställe, det var så fullsmockat att man knappt kunde röra sig och inte riktigt min stil. Tror faktiskt ingen av oss var så förtjusta i det stället. Men hur som helst hade vi en rolig kväll och det är det som räknas.

På söndagen gjorde vi ingenting, regnet öste ner och vi låg bara inne och kollade på en massa filmer som gick. Vi kollade bland annat på the vow, the notebook och ironman.

Igår åkte vi från vårat hostel, surf n sun i surfers till Brisbane där vi alltså är nu.

När vi kom fram till Brisbane åkte vi till ett ställe som heter peterpan där vi bokade en tur till fraser Island. Cecilia och Hanna ska dit så vi bokade in så vi åker dit tillsammans, så det ska bli riktigt roligt.

Idag har vi bara degat men ska snart börja dricka för att sedan gå till någon pub. Vi får se vart kvällen tar oss, men kul ska vi ha!

Hoppas ni alla mår bra och att ni hade en riktigt bra påskhelg!

https://cdn2.cdnme.se/3992396/6-3/pic_515b1c079606ee0a67b354ae.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3992396/6-3/pic_515b1c3be087c30bf80934b7.jpg" class="image">


Kommentarer
Postat av: Chrippe

Mer bilder på djur! Lite snakes och hajar etc.
Gissar att det blir du, Erika, som får ta dom bilderna, långeman lär ju springa iväg så snabbt han kan ifall han skulle stöta på något som ser farligt ut!

2013-04-03 @ 15:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!