Sega ligan!

Vi har inte direkt haft turen på våran sida vilket gör att vi kommer bli tvungna att sälja bilen. När det är klart så tar vi oss (jag och Alexander) upp mot Cairns. Det är nämligen så att säsongen börjar där någon gång i maj vilket gör att vi förhoppningsvis kan få tag på ett jobb.

Vi vet inte riktigt hur vi kommer ta oss dit, men antingen köper vi ett busskort eller så flyger vi. Det beror på vad som är billigast. Vi har nämligen hittat ett billigt flyg men vi har inte kollat vad det kostar att åka buss. Men väljer vi att åka buss kommer det ta oss runt 30 timmar att ta oss dit, men då får vi sova på bussen vilket gör att vi slipper betala boende.

Nu är vi i alla fall i Sydney igen och vill få bilen såld, dock har vi inte gjort något framsteg än så länge. Men vi ska lägga ner lite mer energi på de imorgon tänkte vi. Det var nämligen så att vi var ute med Sofia, Simon och Sofias tre kompisar igår så vi är rätt trötta idag. Vi kom hem strax efter 04 i natt. Men vi hade det väldigt trevligt så det var det värt.

Så idag vaknade vi först kl halv tio tiden i och med att vi skulle checka ut, men vi gick upp och förlängde vårt boende istället. Så vi somnade om och vaknade klockan 14..

Vi låg kvar i sängen och höll på att somna om, men tog oss till slut upp och gick ner till stranden för att äta lunch (runt 15.30). I och med att det blev en sen lunch kanske vi skippar middagen eller bara tar något litet. Jag är i alla fall inte ett dugg hungrig nu, haha.

Hoppas att ni där hemma mår bra och inte saknar oss allt för mycket, hihi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!