Hönsjakt!

Nu är vi tillbaka i stan igen vilket betyder att vi har tillgång till internet!

Det har inte hänt särskilt mycket sedan sist egentligen, förutom att vi var tvungna att jaga en höna och en tupp som smet ut från deras bur.

Det tog oss ca 1,5 timme att få in dom igen. Vi försökte med det mesta, men dom ville helt enkelt inte in (vilket vi förstod) så det var ett helvete att få in dom igen. Och vi ville gärna få in dom innan familjen kom hem, så vi fick kämpa på rätt bra.

Men tillslut lyckades Alexander ta tag i hönan och kunde sedan ta in den till buren. Detta gjorde det även lättare att få in tuppen, för när han såg hönan i buren gick han också tillbaka in. Men som sagt, det var ingen lätt match, vi höll på att ge upp ett flertal gånger!

Vi gör ju som sagt inte så mycket under veckodagarna, förutom att jobbar. Så imorgon när det är helg ska vi åka och fiska med barnen. Så det är bara att håller tummarna på att vi lyckas få någon fisk!

Vi har även börjat fundera under den här veckan på att lämna Australien för denna gång och röra oss vidare till Filippinerna. Vi känner att det är i stort sett omöjligt att hitta jobb och känner att vi bara slösar en massa pengar på dessa ställen vi försöker på. Så därför känner vi oss rätt sugna på att åka till Filippinerna och bara njuta och ha det bra. Inte känna den här stressen med att hitta jobb, för det har vi faktiskt gjort de senaste veckorna.. Så detta vill vi slippa och funderar på att åka dit i början av september!

Så som ni kanske förstår skippar vi Nya Zeeland. Vi känner inte att vi vill åka dit när det är kallt, vi vill hellre åka dit när det är sommar där. Så vi får helt enkelt ta det en annan gång, för vi vill ju trots allt dit.

https://cdn3.cdnme.se/3992396/6-3/pic_52044ff19606ee77644ebcef.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!