Fiskar efter lägenhet!

Som vi tidigare nämnde så söker vi efter en lägenhet och var därför och kollade på en igår. Vi hade inte sett några bilder på den, men enligt texten så lät den rätt bra. Vi hade egentligen ingen uppfattning om hur det skulle se ut men vi höll tummarna på att den skulle vara bra. Men vi visste även att det kunde vara en sunkig lägenhet, vilket det också var..

Bara när vi kom in i trappuppgången fick vi en känsla av detta inte var en bra lägenhet. Det var för det första otroligt slitet, gammalt och trasigt och sen otroligt varmt. Så när vi gick upp för trapporna på väg upp i lägenheten började man fundera på hur sliten den skulle vara.

När vi väl kom in i lägenheten längtade man bara till att få komma därifrån. Det var en otroligt smal lägenhet med ett rum där vi då skulle bo (inte det fräschaste då vill säga). Ett rum där han som vi skulle dela lägenheten med bor + ett otroligt vidrigt kök. Sen bestod den inte av så mycket mer. Men allt där inne var bara vidrigt, luktade väldigt sunkigt också!

Vi får helt enkelt bara fortsätta leta och hoppas att vi snart hittar något som vi kan känna oss bekväma i. Vi behöver inte värsta lyxiga men man måste ändå känna att man trivs.

Idag på dagen var vi på sealife och kollade på massa djur som då lever i vattnet. Det som var intressant att se där var i princip alla sorters hajar. Sen fanns det ju lite andra coola djur också men det var otroligt mycket småfisk som dom hade.

Efter sealife åkte vi tillbaka till vårat hostel och duschade och fräscha till oss lite innan vi sedan åkte till bondi beach och träffade Anton och hans kompis Lucas. Vi käkade middag tillsammans på en restaurang precis vid vattnet, sen satt och drack lite öl till de att dom stängde.

Imorgon ska vi ut tillsammans med dem. Första gången det blir utgång för våran del här i Australien så det ska bli roligt att se hur det är.

Nu ska vi sova och hoppas på att morgondagen blir bra! :)


Kommentarer
Postat av: Gabbe

Nu börjar det hända grejer! Hoppas ni hittar ett fynd till lägenhet!

2013-01-13 @ 12:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!