Händelserika dagar!!

Nu är vi ute på vägarna, vi åkte som sagt i tisdags. Under dessa dagar har vi hunnit sett en hel del, bl.a. Massa kängurus, häftigt landskap och en wombat.

Vi hade två vägar att välja på när vi skulle åka. Den första var att åka motorvägen, den andra var att ta kustvägen som tar längre tid. Eftersom vi alla tre blir lika fascinerade varje gång av landskapet här så valde vi självklart kusten.

Vi har nu tagit oss till bairnsdale där det blir nattstopp. Vi åkte via Sydney ner mot batemans bay där det blev övernattning första natten.
Sedan tog vi oss till kosciuszko national park. Väl där så började det med att vi besökte diket. Efter att en väldigt stor insekt tagit sig in i bilen så blev paniken i bilen större när vi insåg att vi var rätt nere i ett dike. Det låter kanske värre än vad det verkligen var för ingen skada skede varken på bilen eller någon av oss.

Efter att ha hämtat oss från incidenten så tog vi oss till en helt tom camping plats där vi bestämde oss för att spendera natten i bilen. På vägen dit var det kängurus överallt. Det var verkligen häftigt. Men inte trodde vi att vi skulle spendera natten med kängurur som enda camping granne. Redan från början upptäckte vi att det var en känguru familj som huserade runt om camping platsen. Men när det var sov dags så förvandlades det till en central av kängurur och andra djur. Dessvärre så var det väldigt svårt att ta foton, dels för mörkret och urladdade kameror samt mobiler. Men det var helt klart bland det häftigaste vi varit med om. Att det sedan var trångt i bilen och iskallt på natten är en annan femma.

Efter någon timmes sömn så bestämde vi oss klockan 06 att ta oss halvvägs mot Melbourne. Det tog en väldans tid på grund av att det var en grusig bergsväg hela tiden men vi var framme när klockan slog 15.00. Även fast det tog sådan tid så var det grymt häftigt att åka där längst bergsväggen och se ned utöver ett 1650meter långt stup. Vi fick en del häftiga kort kan man säga:)

Imorgon blir det att försöka hitta någon farm som vi kan åka till för att se om det finns jobb. Skulle vara skönt att få tag på något arbete nu så vi inte bara gör av med pengarna!

Vi ska väl snart äta lite middag, trots att klockan bara är strax efter 16 tiden, men i och med att det blev en tidig lunch är vi alla hungriga!:)


Kommentarer
Postat av: Gabbe

Nu jävlar börjar det likna ett äventyr!! Hoppas man får se lite feta bilder snart :)

Peace niggaz

2013-01-24 @ 10:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!