Happy new year!

Nu är det några dagar sedan sist men ojojoj vilket spektakulärt nyår!

Att fira nyår i sydney är ganska populärt, dem räknar med att ungefär 1,6miljoner människor samlas från harbor bridge till opera huset. Så som ni kan förstå för oss som var ute i sista minuten var det svårt att hitta boende. Men vi hittade tillslut quest hotell som var lite i den lyxigare stilen, hotellet hade 4-stjärnor. Hotellet låg en bit utanför city men det var enkelt att ta sig in via tunnelbana.

Innan fyrverkerierna avfyrades så gjorde vi inte så mycket. Gick mest runt och upptäckte staden. Sedan när det började närma sig gick vi och köpte lite alkohol bara för sakens skull. Vi fick smyga lite med drickan i och med att den inte fick förtäras på allmän plats. Vi hittade dock en liten park inte så långt ifrån där vi slog oss ned. Och efter ett tag var det flera som gjorde det.
Innan den stora showen så fick man ett försmak vid 9 tiden. Så det var mysigt att sitta i parken innan vi rörde oss ner mot bron.

Alla miljoner personer började räkna ner och när klockan slog midnatt så fick himlen liv. Det var nog bland det coolaste man sätt i fyrverkeri-väg. Och det är något vi aldrig kommer glömma. Vi är nöjda med vårt beslut att fira nyåret här i sydney.

Vi bor nu på gång avstånd till city kärnan, vid chinatown. även fast det var lätt att ta tåg så är det mycket skönare nu.

Dagarna som varit har vi spenderat med att promenera runt i staden för att se vad som finns.

Vi vill hitta en lägenhet som vi kan hyra så vi håller på att söka lite på de men än så länge går det inte så bra, men förhoppningsvis har vi turen på våran sida så vi hittar en snart!

Hoppas ni har det bra där hemma, här har vi det hur bra som helst i alla fall!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!