Köpa bil och plocka frukt!

Nu har vi bott här i Kings Cross i en vecka och är glada att äntligen lämna detta område.

Vi har bott väldigt bra här på vårat hostel, eva's backpackers, men själva området i sig är inte det bästa. Vi har hört polisbilar varje dag under tiden vi har bott här.

Vi visste inte riktigt vad Kings Cross var för område innan vi hade bokat som vi säkert redan nämnt. Men nu lämnar vi detta obehagliga område och rör oss vidare mot bondi beach.

Under dagarna som går gör vi inte så jättemycket. Idag har det regnat och varit rätt kyligt om man jämför med de andra dagarna som varit.

Jag, Alexander och Anton håller även på att leta reda på någon bil till ett bra pris som vi kan köpa. Vi vill nämligen ta oss till någon farm och jobba, plocka lite frukt eller vad man nu gör där, haha.

Som ni kanske förstår rullar pengarna i väg rätt fort och därför skulle det vara skönt att åtminstone hamna på plus minus noll:)

Så hittar vi en bil och tar oss till en farm struntar vi alltså i att försöka hitta någon lägenhet. Nu ligger istället fokus på bil och arbete. Vi håller verkligen tummarna på att detta ska gå vägen för oss.

Hoppas ni där hemma mår bra och även ni håller tummarna för oss!:)


Kommentarer
Postat av: Gabbe

Låter som ni kanske hittat en karriär! Gå runt och plocka frukt och softa hela dagarna.

2013-01-13 @ 15:56:21
Postat av: Eva

Håller alla tummarna vi har härhemma för er. Vad roligt att få se lite bilder på er. Kan ni inte lägga upp lite bilder på hur ni bor? Man är ju så nyfiken . Kramar till er båda och hoppas ni lyckas hitta både bil och arbete

2013-01-14 @ 16:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!