Roadtrip, here we come!

Uppdateringarna flyter inte på så jättebra tyvärr, men det blir lite så på grund av att vi inte alltid har tillgång till internet.. Men vi ska försöka bättra oss så ni inte slutar läsa:)

Vad som har hänt sedan sist är att vi äntligen har köpt en bil, en vit Ford falcon. Så imorgon lämnar vi Bondi för att röra oss neråt mot Melbourne. Det blir en liten Roadtrip som kommer ta några dagar. Men det vi ska göra när vi har bestämt vart vi ska, är att leta jobb. Vi vill hitta någon farm att arbeta på, t ex plocka frukt eller liknande. Vi har läst om det och det verkar finnas en hel del ställen att välja på.

Idag har vi storhandlat och lagat massa mat som vi ska ha med oss i matlådor. Det blev en massa köttfärssås och pasta i och med att det är otroligt billigt att tillaga här. Vi har även handlat två kylboxar som vi ska stoppa i maten, vatten och såklart kylklamparna i:)

Ska bli väldigt roligt och ett häftigt äventyr att resa runt i bilen här. Känns som att vi kommer att få se en hel del grejer på vägen!

Vi ska försöka hålla er uppdaterade på hur det går för oss på vägen. Förhoppningsvis krockar vi inte med några kängurus och åker inte allt för mycket vilse, haha.

Ha det bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!