Vi är inte bara backpackers, vi är campare också!

Nu har vi äntligen hittat ett ställe att bo på under några dagar. Det är en camping som ligger här i Shepparton som heter Big 4. Det är en väldigt skön campingplats med lite saker att göra, så som tennis, någon hoppkudde och även en pool.

Idag har vi testat på alla de saker jag nämnde. Vi började hoppa och spela kort på den stora kudden, efter de gick vi och spelade tennis vilket blev väldigt varm, så då fick det bli ett dopp i poolen!

Men innan alla dessa aktiviteter var vi ute till en hel del farmer och sökte jobb. Men i och med att de flesta söker fruitpickers i februari så har det inte gått jättebra än så länge. Men vi har i alla fall två eller tre st på tråden till ett jobb.

Vi fick en killes nummer idag som kunde behöva folk om 2-4 dagar, sen var det en annan som kanske skulle behöva några till nästa vecka någon gång. Så förhoppningsvis får vi snart ett jobb!

Idag lagade vi mat här på campingen, har ju mest blivit McDonalds då vi bott på motell och liknande, men nu har vi köpt en "grill" att laga egen mat på.

Så till middag i dag blev det hamburgare med vitlöksbröd, blev faktiskt riktigt gott. Känns väldigt mysigt på något sätt att laga och äta maten här ute på landet.

Imorgon blir det väl att åka till ännu mer farmer, kanske spela lite tennis och koppla av, för förhoppningsvis blir vi tvungna att jobba stenhårt om några dagar!

Hoppas ni alla har det bra där hemma och att ni inte saknar oss allt för mycket, hihi!


Kommentarer
Postat av: Gabbe!!!!

Jag är grymt avundsjuk. Låter som om ni har det mysigt och lever som ett par sköna bohemer. Hoppas att ni fortsätter ha det soft. Peace!

2013-02-09 @ 12:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!