12 timmars slit..

Idag har varit en låång dag. Vi började arbeta runt 08 och slutade nu strax innan 20..

En anledningen till att denna dag blev så lång är pga att Troy hade en "marknad" ute på gatan i stan och därför blev vi tvungna att åka och lämna en massa grönsaker som tog slut. Så det tog oss en hel del tid plus att vi inte kunde börja tvätta och packa all sallad då han hade alla boxar hos sig. Så salladen började vi med runt 17.30, men innan de fanns det en hel del annat som skulle göras. Men dessa dagar innan marknaden brukar vara väldigt långa, fast denna dag blev lite för lång..

Men nu är vi hur som helst klara för dagen och vi har turen att få stanna hemma imorgon. Tina tar med sig Flo och Romie imorgon och de är vi glada för. Så medan de andra går upp runt 05 får vi sovmorgon, så skönt!

Men vi har fortfarande lite saker som ska göras imorgon, men det är sånt som går rätt fort. Vi ska endast städa lite i affären och vattna. Så imorgon kommer bli en rätt så slapp dag vilket ska bli skönt efter många långa arbetsdagar!

Nu ska vi ta det lite lugnt innan det är vår tur att ta en dusch och middagsdags. Annars väntar en mysig filmkväll med lite Ahlgrens bilar och kanske lite choklad, yummie!

Ha det så bra, för de ska vi ha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!