Då var det på't igen!

Just nu befinner vi oss i Ayr. Vi kom hit i torsdags i hopp om att hitta jobb, men detta utan lycka.. Alla hostel är även fulla vilket gör att vi just nu är tvungna att bo på ett motell.

Men motellets ägare är en riktigt trevlig och snäll man. Han har verkligen tagit hand om oss. Han har gått ner i pris varje dag då han tycker synd om oss.

Han har även försökt ringa runt till olika ställen för att kolla om dom kunde göra undantag trots att campingplatserna var fulla. Dock utan någon lycka för oss, men vi uppskattar hans försök.

Första dagen gick han ner i pris från 110 AUD till 90AUD, andra natten gick han ner ytterligare 10 dollar så 80 AUD. När han gick ner till 80 trodde vi inte han skulle gå ner mer, han har ju trots allt förlorat en hel del pengar på oss. Men den här natten gick han ner till 50AUD. Han sparade till och med ett rum till oss då alla andra rum var uppbokade. Så som ni kanske förstår är han en riktigt snäll och vi är så glada för allt han gjort för oss!

Under dessa dagar vi har varit här har vi gått till olika hostel och campingplatser varje dag för att se om det är några som har lämnat, men icke.

Idag var vi dock på ett working hostel och pratade lite med dom och dom sa att det är några som lämnar om några dagar. Men man kan få vänta ett tag innan man får jobb.

Vi hade även tidigare idag fått ett woofing erbjudande och kommer troligtvis att ta det istället. Detta ligger i närheten av Bundaberg vilket gör att vi kommer bli tvungna att ta en buss härifrån som tar ca 14 timmar.

Så imorgon lämnar vi Ayr och rör oss vidare för att få en ny woofingupplevelse. Men denna gång kommer det vara lite djur som vi ska ta hand om, så som hundar, katter och höns. Men vi har även lite trädgårdsarbete och vanliga hushållsarbeten att utföra.

Nu håller vi tummarna för att detta blir bra. Hoppas ni där hemma mår bra och att ni som fortfarande har semester njuter till fullo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!