Everything is funnier when you're not allowed to laugh!

Haha, vilken sjukt rolig kväll vi har haft. Av någon konstig anledning blir saker ännu roligare när man inte får skratta då man ska vara tyst. Det är konstigt hur det kan vara så, men om Tina blev lite arg för att vi var högljudda var det värt det.

Så här roligt har vi inte haft på länge, det var ett bra tag sen man fick sig så mycket skatt. Ikväll har vi förlängt livet med ett par år, den saken är säker!

Nu kanske ni undrar vad vi har gjort som har varit så roligt. Men vi har egentligen inte gjort något riktigt speciellt, utan suttit och pratat och översatt en massa sjuka ord och meningar till varandras språk och sedan försökte vi säga dom förståeligt.

Kvällen avslutades sedan med några poser tillsammans med Flo's uppblåsbara svampbob fyrkant. Dock har vi inte tillgång till dessa bilder nu, men ni kommer inte att missa dessa bilder!

Aja, nu kommer vi somna med leenden på läpparna trots att det inte blev något filmtittande, men vi försöker med ett nytt försök imorgon. För vad är en film i jämförelsevis med en sån sjukt rolig kväll?

Hur som helst, hoppas eran dag/kväll blir i närheten av så rolig som vår!

Bonne nuit!😘🌗


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!