Goda nyheter!

Igår hade vi en bra kväll på puben plus att vi fick den goda nyheten att Troy får behålla sin fot. Operationen tog runt tre timmar för honom och under dessa tre timmar var vi alla oroliga här hemma. Så när vi fick beskedet att han fick behålla sin fot blev vi alla lättade. Detta gjorde alltså att alla var på ett bra humör när vi åkte iväg till puben, alla kunde koppla av och bara ha roligt.

Idag åkte Romie vidare på sitt äventyr men vi ska mötas upp igen när det är vår tur att åka härifrån, vilket är på söndag. Då ska vi även åka förbi sjukhuset i Cairns för att hälsa på Troy!

Vad vi vet än så länge är att vi tänkte ta en eller två nätter i Cairns innan vi ska röra oss någon annan stans. Vi vill ju som sagt försöka hitta något arbete så vi kan få upp vår budget lite.

Vi har pratat lite med Elsa och Johnny som befinner sig i Ayr. Dom säger att det finns arbete men inga platser på själva hostlet.. Men vi funderar på att åka dit och hoppas på det bästa, men vi får se!

Nu ska vi hur som helst gå och lägga oss då en lång dag väntar oss imorgon, det är nämligen cutting day och på lördag blir vår allra sista marknad. Galet vad tiden har gått fort.

Men men, nu ska vi inte babbla på utan sova. Hoppas er dag är kalas bra och att er kväll blir lika så.

God natt säger vi på andra sidan jorden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!