Life as we know it!

Igår vart det en ledig dag då Tina inte mådde så bra. Vi gjorde endast lite småjobb vilket innebar att städa och plocka tomater.

När vi var klara kopplade vi bara av, grabbarna plus Tina spelade kort medan jag och Romie kollade på serien Life as we know it.

Serien är från 2004, men den är så jäkla bra. Jag har velat se den och hittade den på youtube, så nu är vi helt insatt i den. Så fort vi får chansen sätter vi oss och kollar på den. Så om ni i ungdomar är hemma och inte har något att göra är denna serie absolut sevärd.

I serien får man följa de tre high school killarna Dino, Ben & Jonathan. I deras värld kretsar det mesta kring tjejer och sex men det är mycket som händer runt omkring dom som gör det mesta väldigt komplicerat.

Annars än serietittande och kortspel är det inte särskilt mycket som händer här på vår lediga tid. Det är det bästa sättet att roa sig på här ute på landet..

Men idag blev det en hel del arbete som blev gjort och vi slutade arbeta rätt sent och trots de blev inte allt klart. Så imorgon ska vi upp hyfsat tidigt för att börja plantera tomater. När det är klart är det en hel del annat som ska planteras och detta kommer att ta tid. Men men, vi håller tummarna på att det inte blir en allt för jobbig och lång dag imorgon!

Nu ska vi gå och lägga oss så vi är pigga och glada imorgonbitti. Hoppas ni mår bra där hemma!

Nattinatti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!