Man of steel!

Igår lämnade vi som sagt farmen och åkte till Cairns. Vi kom fram till vårt hostel, Cairns city backpackers, strax efter 18 tiden.

När vi kom dit checkade vi in och sedan träffade vi Romie. Vi gick ut och åt tillsammans då allting (mataffären) var stängda.

Vi hade ju tänk åka till sjukhuset igår tillsammans med Guy, men i och med att vi kom hit så sent skippade han de och vi också. Men han ska komma hit på onsdag och då ska han plocka upp oss här så vi kan åka och träffa Troy tillsammans. Guy kommer troligtvis ha med sig mitt paket som jag väntar på också så det ser jag fram emot, haha!

Igårkväll, efter vi hade käkat gick vi och köpte lite alkohol och gick tillbaka till vårt hostel och körde lite drickspel med lite människor härifrån.

Idag vaknade vi ganska sent, vi kände att vi var värda en redig sovmorgon och gick därför upp strax efter 11 tiden. Vi gick och åt lite lunch på en gång och sedan handlade lite middag och lite annat smått som vi behövde. Därefter har vi försökt kollat upp om vi kan hitta någonstans att bo i Ayr. Men som det ser ut verkar det mesta helt fullbokat.. Men vi ska nog åka dit ändå och hoppas på det bästa. Enligt Johnny är det några som ska lämna deras hostel i slutet av denna månad vilket då kanske gör att vi har turen att få deras platser. Så det är bara hålla tummarna på att vi har lite tur med oss!

Ikväll ska vi i alla fall gå på bio och se Man of steel (Stålmannen) i 3D. Vi kände att det skulle vara skönt att gå på bio och göra någonting vi inte gjort på länge. Så idag fick vi lyxa till det lite, vi båda kände att det skulle sitta fint med bio!

Men nu ska vi gå och laga mat och sedan vila lite innan det är dags att börja röra sig. Hoppas ni alla har det bra, för här har vi det riktigt bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!