7 underbara månader!

7 månader har gått sedan vi stod där på Arlanda och vinkade av alla nära och kära för att börja vårt äventyr. 7 underbara månader på resande fot.

Men det är rätt sjukt vad tiden går fort. Det är inte bara dagarna och veckorna som susar förbi utan även månaderna. Det känns som att det precis var 6 månader som vi hade varit borta. Men vi kan inte klaga, vi känner båda två att vi gärna stannar längre och reser några månader till.

Men nu till hur vår dag har varit, om vi ens vill komma till den delen. Denna dag har nämligen varit lång och med mycket att göra, trots att vi förberedde en hel del igår.

Vi började jobba strax innan 08.30 och blev klara med allting strax efter 19.30. Vi hade dessutom inte så lång lunchrast så därför blev det en lång dag med mycket arbete. Men nu på kvällskvisten är vi glada att dagen är över och att allt är klart inför morgondagen.

Imorgon är det marknad i mareeba vilket innebär att vi måste upp klockan 04.00 för att sedan åka härifrån 04.30. Så nu ska vi borsta tänderna och gå in och kolla på en film innan det är dags att sova.

Hoppas ni där hemma får en bra dag och att er helg blir underbar. Njut av era lediga dagar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!