Bara en massa problem..

Idag ställde vi klockan på 07.50 för att vi trodde att vi skulle ut och börja jobba lite tidigare, men icke sa Nicke.. Vi hade kunnat sova ett tag till, i alla fall jag (Erica).

Det är nämligen något/några problem med Tinas bror (igen), så hon blev tvungen att åka dit och ta hand om dom. Grabbarna blev även dom tvungna att åka dit och hjälpa till med något, vet dock inte vad. Det kan vara så att dom hjälper han att packa. Det var nämligen mycket prat tidigare om att han är tvungen att flytta, men som sagt vet jag inte till hundra. Det känns som att det alltid är någonting så man hänger inte riktigt med i svängarna, haha! Så idag kommer det förmodligen inte bli mycket gjort i grönsakslandet.

Ibland kan det vara skönt med någon ledig dag, men inte för ofta. Vi var nämligen lediga i 4-5 dagar förra veckan vilket gjorde att det blev sjukt mycket jobb när vi började igen, och nu är vi lediga igen.. Så som ni då kanske förstår kommer vi att ha en hel del att göra imorgon och några dagar framöver då vi har mycket att ta igen.

Men det är inte bara de att det blir mycket jobb, det är rätt trist att bara sitta inne och kolla tv hela dagen. I och med att vi är mitt ute i ingenstans med dåligt väder, finns det inte ett skvatt att göra..

Men ikväll ska vi i alla fall åka hem till Tinas son Troy och kolla football, alltså rugby som vi säger det. Först skulle vi sett matchen hemma hos Guy som vi kanske nämnde tidigare, men planerna ändrades. Men Alexanders och Guys vadslagning håller fortfarande i sig, haha!

Nu hoppas jag att dagen går fort, för jag tror dom kommer att vara borta ett tag till.. Hoppas ni där hemma sover skönt nu och att ni får en toppendag när ni vaknar upp!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!