Brasmys!

Igår blev det ganska mycket godisätande för mig och Alexander, men det finns fortfarande mycket kvar som tur är. Men vi båda kan ju säga att detta godis var efterlängtat, sjukt gott!

Det höll oss även vakna till klockan 02, men det var bra då vi var tvungna att vara ankvaktare. Tina var nämligen trött och ville att vi skulle vara uppe så länge vi orkade. Så vi kollade på film (this is 40) och åt godis. Men i och med att Alexander var tvungen att kolla ankor fick vi pausa lite då och då, haha!

Idag började vi arbeta runt 09 och slutade runt 19 tiden. Trots att det blev en ganska lång dag har den varit bra. Vi har förberett lite inför morgondagens stora dag. Det är nämligen så att det är dagen före marknaden imorgon, och dessa dagar brukar vara långa.. Men håller tummarna på att vi kan sluta tidigt, eller i alla fall runt 16-17 tiden, men det känns som vi kommer sluta någon gång efter solnedgången..

Men hur som helst, idag blev det en mysig avslutning på kvällen. Vi satte nämligen vid en liten brasa och lyssnade på lite musik och pratade. Det var nämligen en massa som skulle brännas och därför tog vi nytta av detta och hade en trevlig avslutning/början på dagen/kvällen.

Nu har vi precis ätit middag och nu väntas efterrätt (fruktsallad) och film (the impossible). Hoppas ni där hemma mår bra för det gör vi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!