En skön dag!

Igår var det som sagt marknad som gällde för oss hela dagen. Det var den största vi varit på hittills, och därför lite mer att göra. Vi sålde en hel del, men dock brukar hon sälja mer. Men allt skiljer sig självklart från gång till gång.

När vi var klara på marknaden åkte vi och handlade lite av de som behövdes till middagen, tacos. Därefter åkte vi hem och plockade lite mer beetroot och silverbeet till "marknaden" som Tinas ena son (Troy) skulle stå på dagen efter, alltså idag.

Idag klev vi upp runt 7.30 för att packa bilen och släpet med alla grönsaker och resten på. Därefter åkte Tina, Alexander, Johnny och Romie iväg och satte upp tälten och allting. När de var klart kom Tina och grabbarna tillbaka och Romie stannade och hjälpte Troy.

När de var tillbaka började vi med arbetet som skulle göras i "grönsakslandet". Vi började med de jobbet runt 10-10.30 och jobbade till klockan 15.30-16 tiden, så det var en rätt skön dag idag. Det var inte allt för tungt arbete, bara vissa uppgifter, haha.

Ikväll har vi inte gjort någonting speciellt och kommer heller inte att göra de. Nu de närmsta månaderna kommer kanske inte vara de roligaste att läsa om då vi tillbringar all vår tid här på farmen. Men vi trivs bra och kommer troligtvis att stanna här i tre månader.

Vi spar en hel del pengar på att leva här. Även fast vi helst skulle vilja hitta ett jobb som ger oss betalt, men de har vi inte gjort vilket gör att vi fick ta vårt sista alternativ, woofing.

Nu ska vi fortsätta med vårt soffhäng och njuta av vår kväll! Hoppas ni där hemma har det bra, vi har hört att ni har haft riktigt bra väder!:)


Kommentarer
Postat av: Gabbe

Vi har asbra väder här. Det är bara att fortsätta att skriva, annars måste jag leta efter andra artiklar att läsa på jobbet. Hoppas ni hittar ett fetare jobb.

2013-06-03 @ 13:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!