Ett behövligt möte!

Från att ha en grym dag/kväll till att gå en sjukt dålig och tråkig dag efter. Allting kan vända så fort här på farmen.

I måndags började dagen hyfsat bra men sen gick det bara utför. Vi alla fick höra en hel del av allt skitsnack som har varit (av tanten) och allt detta gillades inte. Vi fick höra en hel del som hade sagts om oss vilket gjorde oss båda två upprörda.

Det hade även kommit ett nytt par (en australiensare och en fransk tjej) och dom har redan bestämt sig för att lämna detta ställe imorgon.

Så i går var en riktig tråkig dag, alla gick och la sig tidigt vilket vi tror fick henne att börja undra vad som var fel. Inga har varit glada under en och en halv vecka här och så ska det inte vara. Vi måste kunna ha roligt under tiden vi är här, vad är det annars för mening att vara här? Man vill trivas och må bra!

Så idag när vi vaknade åt vi frukost och började arbeta. Men strax innan lunch ville Tinas son (Troy) prata med allihopa, så vi samlades vid bordet och prata ut om allting. Efter ca 40-50 minuters "möte" åkte en sur och upprörd Tina till puben för att prata ut med sin bror (vad vi tror).

När hon sedan kom tillbaka ville hon prata med mig och Alexander för att förklara de saker hon sagt om oss. Hon förklarade att hon ville ha oss kvar och dittan och dattan. Vi fick även chansen att säga vad vi tyckte och kände vilket jag tror är bra. Hon måste inse att alla måste anstränga sig för att detta ska fungera. Hon kan inte behandla oss hur som helst under tiden vi arbetar. För det är faktiskt den enda gång vi har problem med henne, för efter arbetstid förändras hon till en helt annan människa.

Vi måste lära oss (Erica mest) att hantera henne och inte ta åt oss/mig av allting. Men jag hatar när någon får en att framstå som dum inför andra människor och det har jag nu sagt åt henne. Så förhoppningsvis kommer detta bli bättre, om inte kommer vi inte att stanna kvar på denna farm. Men det känns i alla fall bättre efter detta samtal än vad det gjorde innan, så vi håller tummarna och hoppas på det bästa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!