Glad midsommar!

Vi kan väl börja med att säga glad midsommar. Hade det inte varit för alla Facebook statusar hade vi faktiskt inte vetat om de. Men det beror på att det inte firas här och därför är det ingenting som vi lägger på minnet.

Vår dag har varit precis som vilken dag som helst, jobb hela dagen. Vi började dagen med att plantera färdigt från kvällen innan. Därefter gjorde vi lite allt möjligt som behövdes göras.

Vi började morgondagens jobb runt 08.30 och blev klara runt 18. Trots att det är en ganska lång arbetsdag (för woofing) var det ändå en ganska lätt arbetsdag. Dock började dagen med en redig benträning (planteringen), men det är ju bra med lite småträning, haha!

Nu väntar vi på att maten ska bli klar och sedan ska vi bara ta det lugnt framför tv;n. I och med att Flo har flyttat in här (bodde tidigare hos Troy) så slipper Alexander vara ankvaktare ikväll.

Men återigen, glad midsommar, hoppas er dag blir riktigt bra nu och fira lite åt oss. För vi måste ju erkänna att en dag som denna saknar man Sverige en gnutta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!