Jun. 24, 2013

Idag vaknade vi strax efter 08 då vi trodde att vi skulle upp och jobba. Men när vi klev uppför att äta frukost hade hon inte bestämt om vi skulle arbeta eller inte idag. Så vi väntade i någon timme innan vi fick reda på att vi var lediga då det inte fanns någonting särskilt att göra. Dessutom var alla riktigt trötta då vi har varit ankvaktare flera kvällar i rad som vi tidigare har berättat.

Så idag har har varit en riktig slappardag. Jag har legat inne och kollat film och sovit hela dagen och Alexander har spelat lite kort och sovit han med. I och med att det inte finns någonting att göra här så tar man vara på tiden man kan sova, haha.

Men igår på marknaden pratade jag och Romie med en farbror som Tina känner och han har en hel del kontakter inom farmer så han ska ge oss en massa nummer till dessa nästa gång vi ses, alltså nästa marknad. Så förhoppningsvis lyckas vi få tag på en farm som vi kan få jobba på. Det skulle vara så skönt att börja jobba och tjäna pengar igen.

Annars har vi en annan chans som vi håller tummarna på. Det är nämligen så att våra vänner, Johnny och Elsa har hittat ett ställe, troligtvis en farm som dom förmodligen kommer att börja arbeta på. Och om dom får jobbet där ska dom höra om det behövs mer folk och om dom behöver de ska vi åka dit. Det vore ju helt klart det bästa tycker vi, så nu håller vi tummarna på de!

Men som sagt, här händer det inte särskilt mycket och det är väl lite de som får en att vilja hitta ett jobb. Börja ett nytt äventyr, vi har ju trots allt varit här i över en månad nu. Men vi kommer hur som helst stanna här i två-tre veckor till, men jag känner ändå att det är nog efter de, men allt beror på om vi lyckad hitta ett arbete eller inte.

Nu väntar vi på att maten ska bli klar och sen ska vi göra de vi gjort hela dagen, ta det lugnt. Men håll nu tummarna för oss att jobbturen är på vår sida!

Ha det så bra så hörs vi snart igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!