Nära ögat!

I och med att det var marknad som gällde idag gick vi upp klockan 04.00 för att sedan åka strax därefter.

På vägen dit höll det på att gå riktigt illa. Det var nämligen så att vi höll på att köra över en kossa som fick för sig att korsa vägen. Då det var så mörkt ute och vi alla var lite trötta, såg vi denna eller faktiskt dom, lite sent. Jag och Alexander sov i baksätet men vaknade upp när Tina skrek till; we not gonna make it, we gonna die!

Enligt Flo som satt i framsätet var det på håret att vi klarade oss. Hade vi inte klarat det hade jag flugit då jag inte hade något bälte på mig. Det var nämligen så att bilen var fullproppad, ena sätet var nerfällt vilket gjorde att jag och Alexander delade på ett och ett halvt.

Men vi hade turen med oss denna morgon vilket var väldigt skönt. Dock sålde vi inte särskilt mycket på marknaden så turen höll inte med oss hela dagen, men vi alla var glada ändå, vi kom ju trots allt oskadda hem!

Nu är klockan strax efter 21.30 och vi båda är trötta efter en lång dag. Så nu ska vi lägga oss och sova, imorgon är det upp tidigt igen. Vi ska nämligen plocka lite rödbetor och hjälpa Guy på morgonen då han ska sälja det som blev över från dagens marknad ute på gatan i "stan", men där efter är vi lediga. Så imorgon efter morgonens arbete ska vi bara ta det lugnt och hoppas att vädret är lika bra som det har varit de närmsta dagarna!

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi kanske imorgon igen, god natt!

https://cdn2.cdnme.se/3992396/6-3/pic_51cecbffddf2b35b47bb965d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3992396/6-3/pic_51cecc319606ee2512879c6b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3992396/6-3/pic_51cecc46e087c35bd494d151.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!