Obehaglig natt!

Igårkväll var det någon som var utanför vår husvagn och gick runt på Tinas tomt när alla hade gått och lagt sig. Jag och Alexander hörde en hel del oljud och tyckte inte det lät som hundarna. Vi tyckte vi hörde en mans röst som sa åt hundarna att vara tysta.

Efter ett tag hörde vi att ena hunden, Shelby var under vår husvagn. Det lät som hon var rädd men vi visste inte till hundra att det var någon där. Alexander försökte kolla ut genom fönstret men såg ingenting då det var för mörkt.

Vi trodde att vi måste ha inbillat oss, men tyckte samtidigt att det var lite konstigt då vi båda hörde rösten.

Imorse när vi vaknade så sa vi båda två att det säkert var hundarna. Men igårkväll trodde vi att det var Tinas bror Roger som var utanför och härjade. För det skulle faktiskt inte förvåna någon av oss här. Men jag och Alexander var lite nojiga att mannen (nu vem det än hade varit) skulle tända på vår husvagn då det fanns bensin precis utanför. Men som tur var lever vi fortfarande och ingenting har hänt oss.

Men som jag sa tidigare trodde vi det var hundarna imorse. Men när vi nu kom in för att ta en kaffe fick vi höra av Tina att det måste ha varit någon utanför igårkväll. Det var nämligen en massa saker som inte var som det skulle.

Men hon sa att det har hänt samma saker förut, men de som gör detta är inte ute efter att skada någon utan mer för att sabotera hennes saker plus hennes grönsaksland. Det är nämligen så att vissa inte tycker om de hon gör, men frågan är då varför inte? Måste säga att konstigt är det, det är ju ingenting olagligt.

Men trots de att mannen var ute efter att förstöra så tycker jag (Erica) att det är obehagligt att någon rör sig omkring på tomten och runt vår husvagn när vi ska sova eller redan sover. Speciellt när vi är mitt ute på landet.. Men nu håller vi tummarna att detta inte kommer att inträffa igen!


Kommentarer
Postat av: Gabbe

Jävligt nice att du/ni orkar fortsätta skriva så att vi andra här hemma vet hur det går för er. Vad är det för hundar som blir rädda? Skaffa en riktig hund...

2013-06-13 @ 13:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!