Roligaste kvällen på länge!

Igår vaknade vi strax innan 10 tiden. Vi gick upp och åt frukost och sedan var det dags för grabbarna att gå ut och jobba i trädgården medan vi tjejer började förbereda inför middagen. Det var nämligen så att Troy och hans backpackers skulle komma hit och äta middag så det var mycket att förbereda.

Så igår kväll var vi runt 12 personer under middagen. Det bjöds på anka och kyckling med en massa tillbehör plus vin från 1999.

Igår var en riktigt rolig kväll, den bjöd på en hel del skratt. Vissa här har sån sjuk humor så det går inte att hålla sig från skratt. Kanske var det vinet som gjorde så att alla var på ett sånt bra humör igår, för alla var verkligen glada och det gjorde det hela så lyckat.

Idag klev vi upp klockan 08.00 och har precis ätit lite frukost. Så väntar vi på att få gå ut och börja arbeta, men de kan ju ta ett tag.. En annan föredrar att börja tidigt och sluta tidigt. Fast här spelar det inte så stor roll i och för sig, börjar vi tidigt slutar vi oftast sent ändå, så här kanske det är bäst att komma ut lite senare, haha!

Men idag ska vi tjejer börja med att måla klart bussen som vi håller på att renovera. Sedan tror jag vi alla ska plantera i de nya bäddarna som grabbarna gjorde i ordning för plantering igår, men det lär ju vara en hel del som ska göras innan och sedan efter..

Aja, nu ska vi kolla lite tv och ta det lugnt innan det är dags att sätta igång. Hoppas ni sover gott nu och får en riktigt bra dag när ni vaknar och läser detta!

https://cdn1.cdnme.se/3992396/6-3/pic_51be443bddf2b30e44049cc9.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!