Tidig morgon vs sovmorgon!

Ericas dag:
Idag vaknade jag av mitt alarm strax innan 05. Jag måste säga att det var sjukt svårt att komma upp ur sängen när Alexander fick sova vidare. Man ville bara krypa under täcket igen då det var riktigt kallt i husvagnen. Men till slut lyckades jag i alla fall komma upp och det var raka vägen till marknaden i stort sätt efter de.

Men i och med att Tinas bil inte fungerar och vi var tvungna att låna Guys bil som är lite risig tog det ett tag att komma iväg. Vi kom lite senare än vanligt till marknaden, men det gjorde inte så mycket då vi hann plocka upp allt innan alla människor började rulla in.

Det har varit riktigt fint väder hela dagen vilket har varit skönt, speciellt när man står på marknaden. Dock var det riktigt kallt i morse innan solen hade kommit upp, men det är ju ganska förståeligt kanske.

Marknaden gick sådär. Vi brukar i vanliga fall sälja dubbelt så mycket som idag. Jag vet inte riktigt varför det inte blev mer idag, men det kändes som att det inte alls var många människor i jämförelsevis med förra gången (på samma marknad). Men hur som helst behöll alla sitt humör uppe vilket var skönt (i alla fall till de att vi kom hem).

Det är nämligen så att det har blivit stopp i bägge toaletterna här så för tillfället har vi inga toaletter utan har fått lånat ett dass (därför lite bittra miner). Det är ju himla skönt att vi fick tag på de, hade varit jobbigt att behöva gå på toa i skogen med alla läskiga djur, i alla fall för oss tjejer (killarna när det är dags för nr 2). Jag måste säga att lite panik hade jag, okej att kissa ute, men nummer två skulle ju kännas sådär, haha. Men som tur är slipper vi de nu!

Alexanders dag:
Tidigt på morgonen vaknade jag av att Erica skulle åka iväg till marknaden. Hon är ju inte direkt den smidigaste personen i vårt förhållande...
Efter att äntligen ha försökt att somna om så rycker hon i dörren som jag precis låst och ber mig att gå upp ur sängen och ge henne tandborsten.
Sedan, efter ett flertal försök att starta bilen som höll mig vaken i ytterligare en evighet så fick jag tillslut min skönhets sömn. Kan ju inte klaga då jag kunde ha sovmorgon tillskillnad från Erica.

Jag vaknade på "riktigt" cirka 08.30 och kunde inte somna om. Var för ovanlighetens skull väldigt pigg och skulle ändå upp vid 9 tiden och sköta vattningen här på farmen.
Efter att ha gjort den lilla uppgiften jag hade för dagen var det dags för frukost. Jag hade precis slagit mig ner vid bordet när Johnny vaknade och gjorde mig sällskap. Eftersom tjejerna var på marknaden så var det bara vi här på dagen.

Efter frukosten kom Troy ( Tinas son) hit med Alex (en annan backpacker som bor hos Troy och är med honom hela tiden ifall något skulle hända honom då han har haft tre hjärtinfrakter och väldigt farlig diabetes).
Vi slog oss ner och spelade kort och socialiserade enda tills tjejerna kom. Vi klämde även in en damsugning och städade husvagnen innan tjejerna kom tillbaka.

Resten av dagen har som Erica redan skrivit varit fullt upp med att hitta en bajjamajja eftersom toaletterna är paj. Men rörmokaren kommer imorgon så förhoppningsvis löser sig allt då.

Som ni ser har min dag varit väldigt lugn och det har varit skönt med en dag ledighet. :)

Nu ikväll har vi som även igår precis ätit en väldigt god cheesecake efter maten. Vi ska nu krypa i sängs och titta på en film. Vad vi ska göra imorgon är fortfarande oklart.

Hoppas ni alla där hemma mår bra, för de gör vi!:)

https://cdn1.cdnme.se/3992396/6-3/pic_51bc5fa39606ee79ebaec890.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!