Vinter och kallt..

Det har varit många dagar utan arbete, men igår började vi igen trots att vädret inte hade blivit bättre. Men som ni kanske förstår måste saker och ting göras här på farmen även om det regnar. Speciellt om vi har varit inne i fyra, fem dagar pga regn.

Men i och med att det är helg innebär det att det även är marknad som gäller igen. Denna helg är det imorgon, söndag som gäller. Det är den näst största marknaden så det kommer att vara en hel del att göra/sälja imorgon.

I och med att det är en stor marknad så har det varit en hel del att fixa inför den. Vi har haft två långa arbetsdagar nu, men i och med att vi har varit lediga så länge gör det inget. Det enda jobbiga är att vi måste upp tidigt imorgon bitti. Men när man väl är uppe är det inga problem då det faktiskt är kul att stå på marknaderna.

I vanliga fall brukar det bara vara vi tjejer som åker på marknaderna då killarna är hemma och gör andra saker. Men idag blev det en hel del grönsaker och frukter vilket gjorde att vårt flak med allting på (bord,sallad,frukt,stolar mm) blev väldigt högt och behöver därför hjälp av två långa starka grabbar!

Annars händer det inte särskilt mycket här. På kvällarna är alla trötta efter allt jobb, så det är tv:n som gäller. Men oftast är det någon bra film så på hennes filmkanaler så det är rätt skönt att slappa i soffan.

Men på onsdag ska grabbarna iväg och kolla football hemma hos Guy (Tinas son) jag har inte bestämt hur jag ska göra än, men kanske följer med jag med, för omväxlingens skull.

Guy och Alexander har slagit vad om vilka som ska vinna matchen, NSW vs QLD. Guy har satsat ett sexpack öl på QLD och Alexander NSW, detta gör matchen lite mer spännande säger dom båda, hehe!

Hoppas alla ni där hemma har det bra och att ni har det varmt. Här har vi det rätt kyligt då det är vinter och vi är högt uppe i bergen, men vi är inte bittra för de inte, vi har det riktigt bra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!