Ytterligare en dag utan arbete!

Även idag har varit en riktig slappardag, för alla. Jag och Alexander klev upp runt 09.30 då Tina dagen innan hade sagt att vi fick sova ut. Det är självklart skönt med lediga dagar, men vi gör verkligen ingenting. Idag har vi spenderat all tid åt antingen tv:n eller sovit, rätt trist alltså.

Men det är som Tina säger, njut av eran ledighet för snart kommer det bli sjukt mycket jobb. Så det är väl bara att luta sig tillbaka och ta vara på dessa dagar. Det hade dock varit skönt om det var solsken och lite värme, men det regnar och är kallt tråkigt nog. Men det är i och för sig på grund av regnet som vi är lediga också, men ändå, haha!

Men i och med att vi slapp vintern hemma i Sverige så det är väl rätt åt oss att vi har kallt och regnigt medan ni där hemma har sommar och sol. Önskar dock att man hade plockat ner ytterligare en tjocktröja, men men, finns inget att höra åt de nu. Snart är ändå detta kalla väder förhoppningsvis över. Men vi är i alla fall glada att vi slapp snön och svensk kyla för i år, kanske till och med hoppar den ett år till om pengarna tillåter oss till de. Vi kan inte påstå att vi har saknat snön särskilt mycket.

Ikväll ska vi kolla på någon film, vi har inte bestämt oss för vilken än men de lär ju visa sig. Kanske tar ett tag att bestämma då vi är fem backpackers här som ska kolla. Men vi håller tummarna på att det blir en bra film som vi båda tycker om.

Nu får ni ha en riktig bra dag och hoppas att vädret är med er denna söndag. Nu blir det film för vår del!:)

Bjuder på en liten historia, som enligt mig (Erica) var rolig. Kan bero på min dåliga humor, eller så är den faktiskt bra. Ni får helt enkelt läsa och se vad ni tycker om den. Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!