Ett halvår hemifrån!

Idag är det hela 6 månader sedan vi lämnade Sverige för att uppfylla vår dröm, Australien!

Under de här 6 månaderna har vi fått se och fått uppleva så otroligt mycket. Under vår Roadtrip med Anton fick vi se hur många kängurus som helst, dom kom till och med fram till vår bil av nyfikenhet. Vi har jobbat som fruktplockare och fått känna på hur jobbigt det är, vi har varit på fraser Island tillsammans med Cecilia, Hanna och Anton. Det här är bara några av alla saker vi har gjort och det finns så mycket mer vi vill se och göra här.

Under dessa månader har vi även hunnit varit på många ställen. Vi började vår resa med en liten semester på semestern i Filippinerna på ön boracay. Vi var där i 2,5 vecka vilket vi båda tyckte var paradiset. När vi kom till Australien landade vi i Perth, firade julen i Darwin, det nya året i Sydney och jobbade i Melbourne. När vi kände oss färdiga med jobbet åkte vi till Newcastle, därefter Surfers Paradise, Brisbane, Childers, Bundaberg, Cairns och nu är vi här i Ravenshoe.

Vi har inga planer på vart vi ska när vi är klara här på farmen och vi vet heller inte hur länge vi ska vara här. Men som det ser ut nu kommer vi att stanna i minst två månader. Efter de vill vi försöka hitta ett jobb som ger oss pengar, alltså inget mer woofing. Men man vet aldrig hur det blir, vi tar det som det kommer och lever livet här i Australien så länge det går.

I och med att vi ska till Nya Zeeland måste vi se till att ha pengar till de. Det är i Nya Zeeland som vi ska hoppa fallskärm, bungy jump, rafting och mycket mer. Vi vill även avsluta vår resa i Filippinerna med en avslutningssemester på en månad eller två. Men då vill vi inte tillbaka till samma ö utan en annan då vi känner att vi vill upptäcka något nytt även där.

Men som ni kanske förstår kostar allting vi vill göra en hel del pengar, så allt beror på hur mycket pengar vi har. Det bästa vore om vi kan hitta ett jobb så vi kan få upp vår budget!

Hoppas ni inte har glömt bort oss där hemma, för vi har inte glömt bort er på andra sidan jordklotet!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!