Första arbetsdagen!

Igårkväll kom vi fram till farmen som vi nu ska jobba på i någon/några månader. Den ligger i ravenshoe och det tog oss 4 timmars bussresa för att ta oss hit. Men det var två bussar vi fick ta. Den första bussen åkte från cairns-atherton och tog ca 2,5 timme. Väl i atherton fick vi vänta i ca 3-4 timmar på bussen som skulle ta oss till ravenshoe.

Så för att få timmarna att gå satte vi oss på McDonalds och åt lite lunch. Men som ni förstår tog det ju inte riktigt 3 timmar att äta, men vi satt kvar efter det att vi hade ätit upp och spelade lite kort för att döda lite tid.

När bussen sedan kom så tog den ca 1,5 timme då det var en skolbuss. Så på vägen hit åkte den förbi massa skolor och plockade upp en massa barn. Så nu har vi även fått känslan av att åka skolbuss, haha. Måste säga att det var en lite rolig upplevelse:)

Idag var det dags för vår första arbetsdag här. Det som är skönt är att det inte så strikt vad de gäller tiderna. Men man ska väl inte vara ute senare än halv 9.

Så idag gick vi upp och åt lite frukost vid 08 och var sedan ute för att börja jobba vid halv 9.

Dagens arbete bestod att att renovera en gammal buss som ska bli ett boende för några backpackers här. Dem hade redan påbörjat renoveringen en månad innan så det var mycket som redan var gjort. Men det är långt ifrån färdigt!

Vi delade upp oss så att killarna fixade lite på utsidan av bussen (sandpappra) och vi tjejer gjorde insidan (dammade och målade). Men ingen av oss blev färdiga så vi kommer förmodligen att fortsätta med detta imorgon efter de att vi har plockat lite grönsaker.

Efter första dagen här så måste vi säga att vi trivs väldigt bra. Det känns som om vi kommer kunna stanna här någon månad utan problem. Men man vet ju aldrig vad som händer, det är ju som sagt bara vår första dag!

Nu ska vi vara lite sociala här, see ya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!