Hundratals fladdermöss!

Efter mycket tänkande bestämde vi oss för att maila tillbaka till gurkfarmen i Sydney för att höra om erbjudandet fortfarande fanns tillgängligt, men än så länge har vi inte fått något svar.

Sen när det kommer till den där utbildningen vi tidigare berättade om, har priset på den gått upp. Den skulle nu kosta 1500 dollar för två personer vilket blir runt 5000 kr per person, vilket vi tycker är för dyrt. I och med att dom inte kan garantera att man får ett jobb i närheten av varandra. Den ena kan få jobb i Cairns medan den andra kan få jobb i Sydney, så de känns inte som något för oss.

Men istället för att åka till Sydney eller gå utbildningen har vi träffat ett annat par som också vill hitta ett jobb. Så vi har pratat lite om att hyra bil ihop och åka ut till en massa farmer och se om det är någon vi kan få jobb på. Så nu har man fått upp hoppet en smula och hoppas på det bästa, vore så skönt om vi kunde hitta ett jobb som vi skulle kunna jobba på i några månader!

Annars gör vi inte så mycket om dagarna annat än att leta farmer och jobb via internet. Men idag var vi på en promenad och gick ner till Lagoonen och gick runt lite där på esplanaden.

På vägen tillbaka såg vi hundratals fladdermöss, dom täckte 6-8 träd. Det var riktigt häftigt att se i och med att det inte är något man är van vid hemma direkt. Man hörde knappt vad man sa till varandra då alla dessa fladdermöss förde ett jäkla liv!

Ikväll kanske vi ska gå ner till esplanaden igen och grilla lite tillsammans med de tyska paret som vi ska hyra bil med. Det kanske är lite mer folk från vårt hostel som också ska med så det ska bli roligt.

Ha det bra så hörs vi snart igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!