Marknad!

Idag vaknade av att klockan ringde 04.45, men trötta som vi var låg vi kvar till 05. Vi klädde på oss lite snabbt innan det var dags att åka till marknaden i malanda.

När vi kom dit satte vi upp våra tält och gjorde i ordning med all frukt och grönt. Vi gick igenom vad allting heter samt vad de kostar. Men som ni kanske förstår är det en hel del att ta in men man kom in i det mer och mer.

Marknaden höll på från tidig morgon till ca 13 tiden. Så när vi var klara packade vi ihop alla våra saker igen och rörde oss hemåt.

Marknaden var rolig och det var en lugn sådan denna helg, vilket blev en bra start så att man kommer in i allt och lär sig hur allt fungerar. Det var många trevliga och nöjda kunder vi hade då Tinas frukt och grönt är bland den populäraste på hela marknaden och alla vet vem hon är.

I och med att regnet just nu öser ner och har gjort det ett tag så är allt vi planterade igår förstört. Så imorgon kommer vi troligtvis bli tvungna att plantera om allting..

Vi skulle egentligen ha åkt till ytterligare en marknad imorgon med Tinas son Troy, men det kommer troligtvis bli inställt då han ligger på sjukhus. Vi vet inte riktigt vad som hänt med honom men han blev inlagd inatt med bröstsmärtor.

Nu hoppas vi att regnet snart slutar och att Troy blir bättre!

Ha det bra:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!