Stanna i Cairns eller flyga tillbaka till Sydney?

Jag undrar verkligen när vår tur ska vända? Vi har som sagt letat jobb utan att lyckas, men när vi väl får ett erbjudande är det självklart på de stället som vi precis lämnat. Hur ska man nu göra? Ska man ta ett flyg tillbaka till Sydney eller ska man stanna kvar här i Cairns? Det finns nämligen en "utbildning" man kan ta här som kostar 400 dollar (runt 2800kr) och då får man utbildning till 5 olika jobb, mat och boende för dessa fem dagar som själva utbildningen håller på, plus att man är även garanterad ett jobb i slutet av utbildningen. Det står att man blir erbjuden 5 olika jobb som man sedan får välja mellan.

Vi tycker det låter jätteroligt att åka på den här utbildningen men samtidigt var det ett riktigt bra erbjudande vi fick i Sydney. 21,75 dollar i timmen, måndag till fredag,sen fick man jobba på lördagar om man ville. Valde man att göra de skulle man få 50% ob. Och detta jobb ska hålla på i tre månader vilket gör att vi kan få ett second year visa plus att vi kan spara en massa pengar. För som det ser ut nu i plånboken skulle det sitta fint med lite pengar, haha!

Vi ska hur som helst försöka bestämma oss idag hur vi ska göra. Vi ska ställa lite frågor i receptionen om utbildningen och om det är möjligt att vi får jobb på samma ställe eller i närheten av varandra. Vi behöver självklart inte jobba ihop men vi vill såklart bo tillsammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!